Over Pauline Coret

Mijn naam is Pauline Coret en ik ben de KernTalentenanalist achter KernKompas.

Na mijn afstuderen ben ik de verzekeringsbranche ingerold en heb daar in ongeveer 15 jaar tijd heel veel verschillende bedrijven van binnen gezien en ook veel verschillende soorten functies gedaan. Zo ben ik onder meer accountmanager geweest, teamleider en ook commercieel binnendienst medewerker. Nooit had ik echter het gevoel helemaal op mijn plek te zitten en altijd knaagde er iets, zonder dat ik er een vinger op kon leggen wat er nu precies niet klopte. Ik zat altijd met het onbevredigende gevoel dat ik niet datgene voor mijn werkgever kon betekenen dat er echt toe deed!

Ik worstelde lang met de vraag: ‘waar ben ik nu eigenlijk goed in en waar word ik nu blij van?’ en ik heb verschillende trajecten gevolgd zonder nu een antwoord te vinden.  In mijn omgeving merkte ik dat er veel meer mensen zijn die met dezelfde vraag zitten en dat zij in hun zoektocht ook nog geen antwoord hebben kunnen vinden. Dit was voor mij de drijfveer om op zoek  te gaan naar een methode om meer inzicht in te krijgen in talenten.

Ik heb het boek Beken(d) talent gelezen van Danielle Krekels en ik was gelijk heel enthousiast over de door haar ontwikkelde methode, de KernTalentenanalyse. Dit is een methode die goed bij mij past en die werkt voor mij. Ik heb bij Frans Corten van Werk en waarde de opleiding tot KernTalentenanalist gevolgd. De opleiding heb ik met goed gevolg afgerond, waardoor ik mij nu erkend KernTalentenanalist mag noemen.

Ik kijk er heel erg naar uit om aan de slag te gaan en de KernTalenten van uw (potentiële) werknemer te ontdekken en samen met u ervoor te zorgen dat uw werknemer zijn/haar potentieel ten volle kan benutten!

Mijn KernTalenten in vogelvlucht: Mijn fantasie kent geen grenzen en ik ben creatief. Ik heb een enorm brede belangstelling, waardoor ik heel nieuwsgierig en leergierig ben. Ik hou ervan om analytisch te denken om zo problemen op te lossen en vragen te beantwoorden. Hierdoor ben ik heel goed in staat om uw bedrijf te doorgronden en mee te denken over wat nodig is. Ik ben een volhouder en dat is heel belangrijk om iemands KernTalenten zo goed mogelijk boven tafel te krijgen! Ik hou van uitdaging en avontuur en ik ben graag verantwoordelijk voor mijn eigen beslissingen. Ik houd ervan om het beste bij mensen naar boven te halen en geniet ervan om mensen op te zien bloeien, wanneer zij hun eigen kracht gaan ontdekken.