Aanbod

Hieronder vindt u de prijzen per analyse. Wanneer u voor meerdere werknemers tegelijk een analyse wilt laten uitvoeren neem dan contact op, zodat ik een offerte kan opstellen.

ProductPrijs *
Kerntalentenontdekking€ 950
Kerntalentenanalyse middel€ 1.500
Kerntalentenanalyse uitgebreid€ 2.000
Kompastraject€ 950
Adviesgesprek/coachingsgesprek€ 225

* Bovengenoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

KernKompas biedt KernTalententanalyses in meerdere varianten (allen inclusief nagesprek):

  • Een kerntalentenontdekking onder mijn begeleiding. Ik doe dan een persoonlijke check op de door uw (potentiële) werknemer ingevulde scores en de resultaten worden ter plekke toegelicht en geduid. Dit gesprek zal ongeveer 1 á 1,5 uur in beslag nemen. Vervolgens ontvangt de werknemer en u als werkgever van mij binnen 1 week het verslag van de KernTalenten;
  • Een Maatwerk kerntalentenanalyse middel met diepte interview en persoonlijke, op maat geschreven, diepgaande rapportage waarin de ontwikkeling van competenties van de kerntalenten wordt meegenomen. Voor de vragenlijst en het diepte interview samen is 3 á 4 uur nodig. Het rapport ontvangt de (potentiële) werknemer binnen 3 weken. U als werkgever ontvangt binnen 3 weken een op maat voor u geschreven verslag.
  • Een Maatwerk kerntalentenanalyse uitgebreid met diepte interview en persoonlijke, op maat geschreven, diepgaande rapportage, waarin naast de competenties ook aandacht wordt besteed aan persoonlijke effectiviteit gerelateerd aan de kerntalenten. Voor de vragenlijst en het diepte interview samen is 4 á 5 uur nodig. Het rapport ontvangt de (potentiële) werknemer binnen 3 weken. U als werkgever ontvangt binnen 3 weken een op maat voor u geschreven verslag.

Bent u particulier/zzp-er en wilt u samen met mij een KernTalentenanalyse doen?
Kijk dan op www.watzijnmijnkerntalenten.nl voor meer informatie.